Nyt Draka Firetuf loose tube 144 fiber kabel til tunnelapplikation

categories: Koncern  Telecom  Fibre  Industri  Hygiejne 

Fra 12 til 144 fiber

27/02/2019 - 12:00 AM

Operativsystemer til tunnelstyring skal fungere fejlfrit døgnet rundt. Forudsætningen for dette er sikre og pålidelige kabler. Firetuf OFC-LT-SWA er et stålarmeret og brandsikkert loose tube kabel specielt designet til barske miljøer.

Takket være kablets innovative design med dobbelt LSZH (Low Smoke Zero Halogen) kappe i henhold til IEC standard 60.331-25, er det funktionssikkert i op til 90 minutter ved en temperatur på 750 grader. Kablet har en høj trækstyrke ved installation på op til 6000 N/100 m og er via dets stålarmering er det både robust og gnaverbeskyttet, ideel til applikation i krævende omgivelser. Kablet kan indeholde fra 12 til 144 fiber.

Draka Firetuf loose tube dobbelt kappe kabelserie omfatter også Firetuf OFC-LT-NM (ikke metallisk) og Firetuf OFC-LT-CST (stålarmeret).  Begge kabler fås med op til 120 minutter ekstra funktionssikkerhed. Kablerne kan ligeledes indeholde op til 144 fibre.

Testningen og certificeringen af ​​alle tre kabeltyper blev udført af en uafhængig tredjepart. Derudover tilbyder Draka også unitube kabler i form af Firetuf OFC-UT, med en brandsikkerhed på op til 120 minutter.

"Sikkerhed er det centrale tema i tunneldesign og konstruktion. Derfor er Draka Firetuf kabelserie til applikation i tunnel branddetektion, brandalarmanlæg, nødbelysning, ventilationskontrol og nødudgange optimeret for at yde den højeste sikkerhed”, siger Tayfun Eren, Produktchef hos Draka.